Skam

Jag har snöat in mig på den norska serien Skam, som alla andra. Första säsongen tyckte jag var så där (kunde inte riktigt relatera till det), men nu - andra säsongen - elsker det!

Noora än mer intressant än Eva var när serien handlade om henne; kanske för att Noora är mer lik mig, fast ändå inte liksom. Eller för att hela Noora-William storyn påminner lite om The Notebook. Love it. I alla fall tycker jag Skam är en trevlig serie med perfekt långa avsnitt för att hinna med ett på lunchen varje dag (och ett direkt efter man kommit hem från jobbet).

Yes, jag tittar med norsk text så förstår jag bättre haha. Dock känns det som att norskan vill ta över lite nu (har sett lite för många avsnitt på lite för kort tid). Höll på att svara min fästman på norska när han pratade svenska med mig igår. Ikke bra, då han försöker bli flytande på svenska. Inte läge att blanda in ett nytt språk i mixen just nu.

I alla fall så är det fredagkväll just nu och det är nog så härligt. Tar ett glas vin och tittar på skam; hur många avsnitt jag vill. Jag ser fram emot att sova ut imorgon och låtsas att jag fortfarande är på semester. Har inga speciella planer för helgen, förutom att jag ska till banken och lösa in några julklappscheckar. Ka-ching!

Gillar