Ska jag verkligen lämna hemmet?

Det var en mysig helg med mycket hemmamys (både jag och min man har varit så trötta och sega hela helgen), och vi hann även med en grillning hos svärfamiljen. De renoverar vardagsrummet och allt var kaos, men maten var god och sällskapet trevligt. Jag väntar just nu på att min svärmor ska komma över närsomhelst för att hämta mina nycklar; hon ska ta hand om mina grisar och mina blommor medan vi är i Sverige.

Jag har packat lite lätt för första gången på vad som känns som eeevigheter. Ska jag faktiskt ta semester? Ska jag verkligen lämna hemmet i några dagar? Det är så overkligt och jag tror först på det när vi landat på svensk mark.

Har som sagt varit så slö på sistone, och soffan har varit min bästa vän. Så det ska bli roligt att komma ut och iväg ett tag, se något annat, få ett break från jobbet och hitta inspiration någon annanstans. Åh, vad mysigt det ska bli att träffa mina föräldrar, min bror, min mormor och farmor igen.

Men medan jag är inne på hemmamyset, så måste jag säga hur otroooligt mycket jag tycker om vårt hem och vår lägenhet. Min man började titta efter hus som vi nu skulle ha råd med i området, och jag kände direkt att nää jag vill bo kvar här i minst 5 år till. Drömmen vore ju att aldrig behöva sälja den här lägenheten, utan kunna köpa ett andra hem och hyra ut den här. Så eftersom jag inte alls är redo att tänka på vart jag vill bo efter den här lägenheten, så sade jag till min man att det enda huset jag kunde tänka mig att bo i, som är ute på marknaden just nu, är en 10 miljoners villa vid vår tennisplan. Lite över vår budget... Då blev han tyst 😉

Gillar