Sista sommardagen

Jag har njutit av en helg som kanske varit den sista sommarsucken. Fastän det var hela 23 grader i lördags, så märktes det att den friska höstluften är här. Men jag är redo för hösten nu.
Jag kom hem från jobbet och hann knappt innanför dörren innan vi fick ett mejl från vår byggnadsägare om att renoveringen ÄNTLIGEN ska börja den 10:e oktober. Fick lov att fira att ett startdatum äntligen är satt, så jag var snabb med att öppna en flaska mousserande rosé.
På lördagen, efter vi städat och handlat mat för veckan, satte jag mig ute på terassen i solen med ett till glas. Det är bara att passa på och njuta av terassen så mycket som det går, innan vi får upp byggnadsställningen här om ett par veckor. Vi har inte fått något besked om vi måste ta in möblerna, men jag hoppas vi bara kan flytta allt åt sidan lite.
Solen stod lågt på himlen, och bildade ett väldigt fint ljus på terassen. Jag fick bara lov att ta lite selfies.
Ropade på min man så även han fick vara med på ett par bilder. Vi tar aldrig bilder tillsammans nuförtiden, men jag vill att det ska bli ändring på det. Älskar att samla en massa bilder och minnen som vi kan titta tillbaka på i framtiden.
Vi åt en underbar brunch hemma, bestående av ägg, bönor, hash Browns (som rösti) och rostat rågbröd. Sedan gick vi ut till The Greyhound för en sen lunch, och jag som är sååå into allt som har med frukost och brunch att göra just nu, valde att beställa in deras avokadotoast med surdegsbröd, citron, chilli och poached eggs. Så gott.
Sedan tog vi en promenad i solskenet till parken, och satt där ett tag på bänk och tittade på hundar som lekte med bollar, människor som solade och små barn på cyklar. Är säker på att en pojke inte var mer än ett år, och redan cyklade utan stödhjul. Jag tror jag var 5 när jag lärde mig att cykla utan stödhjul, så jag var imponerad. Jag var tidig med att läsa, skriva och räkna (3 år), men cykla och simma lärde jag mig ganska sent. I alla fall, vi hade en superhelg (tills vi fick den tragiska nyheten om vår vän), och den sista helgen utan några speciella planer på ett bra tag.

Gillar

Kommentarer