Sista inlägget 2019

Det är dags för mig att skriva det sista inlägget för 2019. Nu ska jag ta vara på de resterande timmarna i Sverige, innan jag mycket snart flyger tillbaka till England igen. Och det blir inte bara jag som åker den här gången - hela familjen ska med. Julledigheten fortsätter med nyårsfirande med hela familjen samlad, inklusive min man, som jag nu ser fram emot att återförenas med väldigt, väldigt mycket. Jag längtar även efter mina marsvin, och jag är säker på att de mer än gärna vill att jag ska komma hem vid det här laget också.

2019 har varit ett bra år, med många höga toppar och endast ett fåtal dalar. Jag hoppas nästa decennium blir minst lika bra som detta, och ännu bättre. Jag ser fram emot att få lära känna mig själv ännu bättre, få fördjupa relationer med människor som står mig nära, och få lära känna nya vänner. Kanske få utöka familjen. Göra fantastiska saker jag aldrig kunnat drömma om.

En sak är säker, och det är att jag kommer komma tillbaka till Sverige mycket snart igen. Jag älskar att hälsa på här, få andas den friska luften och bara umgås med människor som gör mig glad ett tag. Men först tar jag alltså med min mamma, pappa och min bror på ett äventyr hem till mitt hem i England. Ser fram emot en härlig nyårshelg och att fira in det nya året - det nya decenniet - i stil. Med de jag älskar allra mest ❤️

Gott nytt 2020! Det kommer ta ett tag att vänja sig att skriva det. Att säga det. Jag känner redan en saknad över dessa 10 år som passerat alldeles för fort. Men när jag läser igenom min gamla blogg från december 2009, finner jag exakt samma känslor och ord där. Jag var rädd för framtiden, för ovissheten. För vad som skulle ske i karriären, med kärleken, och vilka personer jag älskade som skulle lämna mitt liv för alltid. Jag ville inte veta.

Fastän jag förlorat min morfar, mina gammelmödrar, och det fortfarande gör ont att kontakten brutits med ett par vänner, så minns jag alltid det positiva från detta årtionde. Hur mycket jag växt, och allt roligt jag upplevt. Livet kommer aldrig vara perfekt, men framtiden är samtidigt ingenting man ska oroa sig för. I slutänden kommer vi ju i alla fall mest ihåg, och värdesätter, allt det som varit bra. Livet är härligt, och jag ser fram emot ett nytt år!

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
otroligt bra skrivet och en bra inställning tycker jag! Gott nytt år! ❤️
nouw.com/cristinas