Shopping in Vienna

Jag passade på och shoppade två par fina jobbarbyxor i Wien. Har märkt att jobbet genast blir roligare om man har fina kläder på sig. Jag älskar ju den stilrena “businesslooken”, och inne på Mango fanns sååå mycket fina klädesplagg att jag blev helt yr i huvudet. Det faktum att vi reste med endast handbaggage hindrade mig dock från att köpa upp hela stället. Vilken tur.

Jag hittade först dessa par i rosa. Så fina. Jag går mot strömmen som säger att det är dags för höst och höstkläder, och klär mig i vitt och rosa. Temperaturerna den här veckan har varit höga (över 30), så förlåt om jag inte lyssnar på att det är “höst” nu. Jag kommer mjölka sommaren så länge det går, och det inkluderar klä mig i ljusa, fina kläder varje dag.

Det andra paret byxor jag köpte var dessa svarta, från Mangos nya höstkollektion 2019. De är verkligen de perfekta jobbarbyxorna som sitter så bra, och dessutom är väldigt sköna. Tillsammans med de rosa byxorna, kommer dessa defintivt bli mina nya favoriter i garderoben.

Jag älskar Mango. De har alltid fina kläder där inne, och till ett väldigt bra pris.

Gillar