Shopping i Portsmouth

I lördags begav vi oss som sagt till Portsmouth för en eftermiddag av shopping. Förra året prickade vi in det så att vi hamnade i Portsmouth på Black Saturday, och allt var så sjukt billigt. Det här året var det inte möjligt för oss att åka nästa helg så vi fick tyvärr det inte lika billigt det här året. Men Gunwharf Quays är fortfarande ett stort designeroutlet, så några bra deals hittade vi ändå.
Visst är slutet av november en riktigt mysig årstid ändå? Överallt har julbelysningen tänts, och jag (kanske mer än någon annan) ser så mycket fram emot julen nu. Ser fram emot den 1:a december och att börja räkna ner dagarna. Portsmouth var regnigt (som vanligt) men också väldigt vackert. Jag var nära att köpa en väska inne på MK, men hittade inte exakt det jag var ute efter. Istället hittade jag 4-pack trosor (de är så sköna) inne på Calvin Klein (som min man köpte till mig i julklapp), och jag köpte en julklapp till min bror inne på Hugo Boss. Min man fick ett running kit från Nike.

Gick sedan runt och letade efter fina tallrikar och serveringsfat, men det var svårt att hitta något som föll mig i smaken. Jag började få mensvärk och min man började tröttna på att shoppa, så vi bestämde oss för att avsluta shoppingtrippen där och gå och äta middag istället på Café Rouge. Vi fick i alla fall med oss några påsar hem, och som jag sa njöt jag verkligen av den här mysiga lördagen! Är det snart helg igen tack?!

- Resor & Upplevelser -

Gillar