Shopping från Missguided

Jag var hemma ganska tidigt igår vilket var härligt efter en intensiv vecka. Nästa vecka lär bli ännu intensivare då jag ska sätta mig i skolbänken igen! Eller inte riktigt, men jag ska plugga för att ta ett Health & Safety Certifikat på jobbet. Mer om det senare. I alla fall så smsade min fästman att jag borde börja tänka på vad jag vill ha i födelsedagspresent, vilket jag då gjorde. Gick in på Missguided och hittade en massa fina kläder jag vill ha. Älskar Missguided! Lade till en massa klädesplagg i varukorgen för att visa min fästman, och sedan kommer han hem och säger att han redan fixat min födelsedagspresent. Eh?!

Så jag köpte två klädesplagg till mig själv istället! Jag kunde bara inte låta bli. Det var dags att unna mig något, tyckte jag. Det fick bli den här blåa playsuiten som kostade £12. Perfekt att ha på sommaren. Jag hade faktiskt på mig den till parken idag då jag gick och solade med en vän. Vi hann med att sola i en timme innan det blev molnigt... Men det var väl bra för att vara England! I alla fall var playsuiten väldigt bekväm men kanske liiite kort. Jag brukar ha storlek 34 på överdelar och 36 på underdelar, så köpte denna i storlek 34 så att toppen inte skulle bli för stor. Men shortsen blev då lite korta istället haha. Men perfekt playsuit att ha på stranden eller att gå i hemma när det är varmt!

Det andra plagget jag valde att köpa från Missguided var den här gröna regnjackan. Mitt älskade paraply gick sönder i tisdags. Ni förstår inte. Det var ett sånt här genomskinligt, runt paraply som var sååå bra. Men det blåste verkligen orkan i tisdags så det blåste sönder, trots bra kvalité. Jag blev dyngsur och var blöt hela dagen på jobbet... Insåg då att jag behöver en regnjacka för att kunna skydda mig mot regnet när paraplyna inte räcker till, och på Missguided hittade jag den här som jag tyckte om. Man kan lätt vika ner den i väskan och ta med till jobbet utifall det blir en oväntad regnstorm. Den kostade förresten £15, så min shoppingvända blev väldigt billig, runt 300kr!

Gillar