Serier, film & musik 2019

I år har jag sett flera bra serier, och på delad första plats kommer Dead To Me och Tjernobyl. Dead To Me för att den var väldigt spännande, men samtidigt komisk (samt att jag tycker Christina Applegate är en sådan bra skådespelerska), och Tjernobyl för att den är så gripande. Efter att ha sett den serien får man verkligen en större insikt i vad som hände den dagen kärnkraftverket exploderade, och konsekvenserna det medförde.

Instant Hotel är en annan serie jag verkligen älskar och tycker är så underhållande. Det handlar om flera par i Australien som tävlar om vem som har den bästa Air BnB'n, men med väldigt mycket twistar. Älskar man inredning och tävlingsprogram är det ett måste att se detta!

När det kommer till filmer har jag väl sett några stycken, men den enda riktigt bra filmen som jag kommer ihåg just nu är Last Breath som vi tittade på för bara en vecka sedan. Det är en spännande dokumentär (verklighetsbaserad) om en dykare som blir fast på havets botten utan syre.

När det kommer till stand up älskar jag Katherine Ryan, och kommer ihåg hennes uppträdande Katherine Ryan's Glitter Room, som finns i filmformat på Netflix. Den var riktigt bra.

Dance Monkey (Tones & I) är definitivt årets låt. Det var vårt soundtrack medan vi bilade genom Frankrike och Monaco i somras! Senorita (Shawn Mendez) kommer jag också alltid förknippa med den resan och den Franska Rivieran, vilket var en stor höjdpunkt på mitt år.

Mina mest lyssnade låtar på Spotify under 2019 är dock Enemy (Sandro Cavazza), You Got Me Sayin' (Annica) och Hold The Line (Avicii).

Full fart framåt mot julledigheten nu. På kontoret har alla fallit som flugor (in i semestern alltså) den senaste veckan, och idag går min man på jullov med. Bara jag kvar! 2 dagar kvar! På lunchen ska jag klippa mig också. Mitt hår växer gaaalet fort pga CBD-oljan (tror jag, har inte ändrat något annat med kosten de senaste månaderna).

Gillar

Kommentarer