September har betytt...

Månaden har upplevts...

... som rätt tuff. Den 3-18 september hade jag pms som gjorde att livet kändes som en enda stor uppförsbacke. Covidtest, hostig och förkyld, ny telefon, och mina solrosor dog från ingenstans. Tittar jag tillbaka på allt nu, så var ingenting jag gick igenom någon större katastrof, men allt kändes så trögt och jobbigt just då. Det är otroligt hur mycket pms kan påverka ens känslor, tankar och upplevelser.

Från att arbeta på kontoret tre dagar i veckan, har vi nu också gått tillbaka till att arbeta hemifrån på heltid. Det sägs att andravågen av covid är här, och mycket kan fortfarande ändras på kort tid. Jag uppfattar inte längre situationen som något som kommer vara över om ett halvår eller år, utan jag tror att vi måste lära oss leva med det här viruset ett bra tag framöver. Jag drömmer om att kunna resa fritt och upptäcka världen som jag gjorde förr , men det känns inte så realistiskt. Istället försöker jag komma på andra mål som jag har, och som jag kan uppnå under den närmsta tiden när världen minst sagt ser annorlunda ut. Jag älskar att ha saker att se fram emot, men oj vad svårt det är att planera livet just nu.

Den bästa maten jag lagat är...

... Fish taco! Vem hade kunnat ana att det skulle vara så gott att enbart byta ut köttfärsen mot friterad fisk/fiskpanetter?! Tacos är egentligen en ganska tråkig rätt, men med fisken ändrades allt. Friterad fisk med mango, guacamole och hårda tacoskal kan vara den mest briljanta idén någonsin just nu.

Det bästa köpet...

... Var självklart min nya Samsung Galaxy S10, plus mitt nya snygga skal från Ideal of Sweden. Men något annat vi uppskattat hela månaden är dessa ballonger som jag köpte till min man när vi firade en 3-årig bröllopsdag förra månaden. De har hållt sig fina hela månaden! Love it! Planerar redan på att köpa tomteballonger till jul😂

Så här fortsätter jag året för att uppnå mina mål...

... Jag vill inte upprepa mig själv för mycket, men fokuset är att ta en dag i taget igen. Ta hand om mig själv, träna, bli starkare. Fylla livet med positiva tankar och upplevelser, och försöka göra det bästa av situationen och det otroliga året vi lever i. Jag fyller också mitt hem med vackra buketter och fina blommor som gör att jag trivs ännu bättre hemma. Tillbringar ju väldigt mycket tid här i år, och då är det viktigt att allt är så fint och mysigt och avslappnande som det bara kan vara tycker jag.

Det jag avklarat är...

... Jag och min man körde en månad utan rött kött. Jag känner dock ingen skillnad i kroppen på att äta eller inte äta rött kött, men min man upplever att han är starkare och piggare. Vi kommer definitivt konsumera mindre rött kött efter den här månaden. Vi = mest min man, som brukade äta skinka eller korv på mackan. Något som jag aldrig gjort.

Mina solrosor slog ut i blomst, men jag vann inte tävlingen på jobbet. Dessutom dog de sedan en plötslig död bara en vecka efter blomning. Ingen aning varför 😂

Har också avklarat många dagar på kontoret, där det mesta upplevdes precis som vanligt, innan det togs ifrån oss igen och vi fick lov att återgå till att arbeta hemifrån. Jag gillar det dock! Att ta sig upp tidigt på morgonen i höstmörkret är annars tufft!

Gillar