Semestern började på The Harvester

Min och min mans semestervecka tillsammans, började med att vi åt middag på The Harvester.

Eller, den började egentligen här i min säng efter en produktiv arbetsdag. Jag stängde av datorn, sträckte ut mig på sängen och kände mig riktigt stolt över de senaste fyra veckorna. Har fått mycket gjort på alla mina projekt. Annars kan jag tycka att det kan vara tufft att arbeta sig igenom juli månad. En månad då väldigt många jag känner i Sverige har 4 veckor semester, och det känns som det bara är jag som jobbar och låter sommaren flyga förbi mig. Men i år gick det så bra.

Min man fick ett presentkort från sitt jobb när han gick på semester, så vår middag på The Harvester var redan betald och klar. Vi började med att äta en skål från salladsbaren. Vanligtvis brukar man få plocka salladen själv, men pga rådande restriktioner så fick vi följa med servitören och peka ut vad vi ville ha. Han fyllde sedan skålen åt oss. Jag gillade det konceptet - han lade upp allt så fint haha.

Jag beställde kycklingspett som huvudrätt. Kycklingen såg väldigt blek ut, men den var väl kryddad och såå mör. Väldigt god tillsammans med golden rice och coleslaw.

En utav de första restaurangerna jag och min man var på tillsammans, när vi precis hade blivit ett par, var just The Harvester. Då delade vi på en av deras stora sundaes. Vi fick bara lov att göra det igen, så vi beställde in en med vaniljglass, grädde, chokladsås och browniebitar. Samt en strut och en kaka på toppen. De är verkligen sååå goda, och perfekta att dela på. Jag skulle inte orka en själv.

Det blev en trevlig start på semestern. Tidigt på morgonen dagen efter, bilade vi sedan ned till Devon.

Gillar