Scents

Januari handlar verkligen om att packa upp sina julklappar och börja om på nytt. Städa, plocka, organisera – försöka komma tillbaka in i en bra vardagsrutin (inte den man flydde från innan jul).

Min mans ena bror gav mig en scented diffuser i julklapp. Han vet att jag gillar allt som har med hem och inredning att göra. En scented diffuser fungerar som så, att man stoppar i några träpinnar i en parfymliknande vätska, ställer detta på ett bord eller en hylla, och det ger sedan ifrån sig en svag, blomliknande doft under 6-8 veckor.

Det luktar alltså väldigt fräscht i vårt vardagsrum just nu. I hela lägenheten egentligen, eftersom jag kan känna den där fräscha doften av utslagna blommor så fort jag öppnar ytterdörren och stiger in. Jag gillar att det är en svag doft; absolut inte för stark så att den ger oss huvudvärk.

Sådana här roliga och intressanta prylar tycker jag verkligen gör ett hus ett hem. Det skapar hemtrevnad, och jag älskar verkligen att få sådana här presenter.

Efter inflyttningsfesten i lördags tycker min man att vår lägenhet är liten, men jag känner bara att storlek verkligen inte är allt. Jag älskar vårt hem. Jag älskar att vår lägenhet har två våningar. En trapp vi målat vit, ett vardagsrum vi inrett i våra (mina 😉) färger och med världens mysigaste möbler… Vår lägenhet har karaktär, och den karaktären är vi. Det kan inte bli bättre än så!

Gillar