Save the date

Mitt i veckan, hej hej. Känner mig rätt uttråkad (det enda jag gör om dagarna är att äta frukost, jobba, lyssna på en podcast på vägen hem, duscha, laga mat, diska/plocka/städa, sitta i soffan tillräckligt länge för att dricka en kopp grönt te och hinna se ett avsnitt av OITNB, och sedan sova), så jag ser fram emot en helg i Bryssel. Man hinner verkligen inte umgås med sin partner under veckodagarna, så det ska bli mysigt med en helg att umgås bara vi två.

Igår fick vi i alla fall något roligt i brevlådan, för finns det något roligare än en bröllopsinbjudan? Tror inte det. Det är min mans best man som gifter sig nästa år, och jag ser fram emot att gå på bröllop igen. Lyckligare dagar får man ju leta efter.

Då har jag alltså skrivit in mitt första event för 2019 i kalendern. Redan. När det känns som om tiden går sakta påminner jag mig alltid att den inte gör det. Dagarna, veckorna, månaderna, åren… Allt går så sjukt fort när man fyllt 25+. Att tänka strategiskt har aldrig varit viktigare; om man då ens hinner tänka över huvud taget.

Jag har nog aldrig sett fram emot hösten, och hösten 2018 är inget undantag, men jag försöker planera in lite saker jag kan se fram emot i kylan och mörkret. Samtidigt är hösten den tiden på året då jag brukar dra in mest pengar och spara mest, och det har jag som mål i år med. Så det blir inga dyra helger (efter Bryssel) i höst!

I slutet av månaden kommer pappa hit, sedan åker jag till Sverige i några dagar i mitten av oktober. Jag ska träffa lite vänner som jag inte sett på ett tag (både i London och Sverige), och jag och min man har planerat en till Portsmouth-dag i november (för julklappsshopping). Annars tar vi veckorna som de kommer med mycket jobb.

Gillar