Sardinien i bilder

Här kommer det sista inlägget om Sardinien. Ett inlägg i bilder:

Poolen i vår villa var så grymt härlig. Jag var den som skulle vara i minst, men jag blev såklart den som var i mest. Behövde verkligen inte oroa mig för att bli kall eftersom vattnet var 33 grader varmt.

Funderade ett tag på att tvätta håret i poolen istället, eftersom vi inte hade varmvatten i duscharna. Kanske inte så fräscht dock. I alla fall så var poolen defintivt det bästa med villan.

Jag blev riktigt avundsjuk på alla frukter och grönsaker i Sardinien. Titta bara på storlekten på vattenmelonen vi köpte för endast 1 euro. Här kostar en vattenmelon £3.50 för knappt 2kg… Paprika, gurkor, citroner… Alla frukter och grönsaker var så sjukt stora och kostade så lite.

När vi var vi villan gillade vi att spela bordtennis och hänga vid poolbaren/terassen. Här dricker jag rose med min brother-in-law. Blåmärket på mitt lår är ett resultat av ett utav de många strömavbrotten i villan. Jag var på väg upp på rummet en kväll när allt svartnade. Jag såg inget och backade in i sänggaveln. Oops.

Cagliari är självklart stolta över sin fotboll! Vet inte hur många officiella Cagliari-butiker vi besökte under resan, men de fanns i alla hörn och kanter av staden. Till och med på flygplatsen. Cagliari kanske får bli mitt favoritlag i den italienska ligan? Jag har ju tidigare valt Valencia i den spanska ligan av just den anledningen att jag besökt staden och blivit helt kär i den.

Min favoritstrand av de vi besökte var Poetta i Cagliari. En lugn, lång sandstrand (med flamingos!) och vågorna var typ obefintliga hä​r.

Min fina man på stranden. Vad jag älskar att vara på semester med honom. Vi har alltid det så roligt tillsammans att vi hatar att återgå till vardagen och jobbet efteråt. Att inte få fortsätta hänga med varandra 24/7 är så tråkigt haha.

Du är min bästa vän och jag är så kär i dig. Jag hoppas att alla minnen vi delar hittills bara är 2% av det vi kommer uppleva tillsammans.

Gillar