Sån är jag

Vid matbordet?

Jag är den som inte kan prata och äta samtidigt. Antingen pratar jag för mycket så jag alltid är den som är sist färdig, eller så är jag väldigt tyst och först klar. Jag är också den som alltid lämnar en sjundedelspotatis kvar på tallriken bara för att det är så svårt att äta det där “lilla sista.” Vet inte varför, men det är samma sak med att dricka det sista ur ett glas. Det går bara inte. Som om det som är kvar på botten är giftigt och kommer göra mig sjuk.

På stranden?

Jag älskar stranden, och ligger gärna där och solar i flera timmar i min bikini. Är vattnet varmt (som typ medelhavet på sommaren) älskar jag att bada och simma med. Man känner sig alltid så fräsch med sin lilla bränna och håret fullt av saltvatten… Love it!

På nattklubben?

Det var längesedan jag befann mig på en nattklubb. Det lockar mig inte alls längre, men under mina universitetsår älskade jag det och bodde typ på en klubb som hette Tiger Tiger (lite sorligt att se att klubben inte fanns kvar när vi besökte Portsmouth för ett par veckor sedan). Där drack jag Double Vodka Cranberry eller Double Vodka Lemon & Lime och dansade hela natten, helst i Clubroom till Avicii och Pitbull, eller i Kanaloa (med Hawaii-tema) till Nicki Minaj.

På efterfest?

Det var också längesedan jag var på en efterfest. När det var efterfest i mitt hus på universitetet var jag ofta den som åt lite pizza eller cheesy fries och sedan gick och lade mig. Jag har alltid tänkt att inget bra händer efter kl 03:00 i alla fall. En gång var jag på en pub crawl som skulle sluta kl 07:00 på morgonen. Alla som klarade sig till dess skulle sedan ta en bild mitt på Guildhall Square i Portsmouth. Smart som jag var gick jag (och ett par vänner) hem tidigt och sov till 06:30 för att sedan springa till Guildhall för bilden. Portsmouth Carnage + Pub Crawls var väldigt stora event, och ingen märkte att vi varit borta i 6h. Så nej, jag är ingen efterfest-person.

I klädbutiker?

I Sverige tycker jag det är mysigt att gå runt i klädbutiker, titta runt lite och prova både kläder och skor. I England hatar jag det, för att det är alldeles för mycket folk. Så i Sverige är jag lugn, rofylld och tycker det är roligt. I England undviker jag det och handlar online istället.

Hemma hos andra?

Respektfull! Jag är lite Kim K när det kommer till mitt hem och får lite ångest när många personer ska komma hem till oss samtidigt. Är så rädd att någon ska spilla på mattan, i soffan, eller ha sönder mina fina glas etc., så jag ser till att vara försiktig när jag är hemma hos andra med. Och självklart fråga om något att dricka osv, inte bara gå och ta vad som helst.

På flygplan?

När man reser är det mycket vänta som gäller, och jag blir väldigt trött av all väntan. Så på flyget är jag ofta den som sitter och blundar (kan dock aldrig sova), och lyssnar på en podcast eller musik. Har jag fönsterplats gillar jag att sitta och titta ut över molnen, och typ organisera min kalender på telefonen. På långflyg tittar jag på film och äter mycket.

Hemma en chilldag?

Jag går gärna runt i mjukisbyxor/pyjamas och håret uppsatt i en slarvig tofs/knut. Är jag hemma en hel dag så städar jag (dammar, dammsuger, torkar golv, tvättar) och kanske går runt och plockar med något. Typ möblerar om glasen i barskåpet, eller rensar en byrålåda i gästrummet. Jag släpper ut marsvinen på golvet så de får springa av sig och leka, gör en kopp grönt te, bloggar eller tittar på något på TV med ett marsvin i min famn. Jag älskar att vara hemma och inte göra någonting, fastän man gör en massa saker samtidigt liksom. Jag är ingen fest-tjej längre, jag är en mys-tjej.

  • Övrigt

Gillar

Kommentarer