Så mycket kärlek

Igår var jag, mamma och en vän i Stockholm hela dagen. Vi fick bara lov att gå längs Drottninggatan och Sergelstorg för att se hur fint det var med alla blommor som lagts dit för att hedra offren i terrorattacken förra veckan.

På Drottninggatan såg det ut så här precis utanför Åhlens. Ett hav av blommor, ljus, flaggor och lappar. Så himla fint men sorligt på samma gång. Lite längre upp på gatan, precis utanför River Island, fanns även en minnesplats för hunden som blev dödad. Det låg en massa gosedjur där och hundkex. Alla som gick med hundar på Drottninggatan hade därför lite svårt att hålla i dem just där, eftersom det fanns så mycket frestelser för dem haha!

Och så här såg det ut på Sergelstorg. Hela trappan var verkligen överfylld med blommor, ljus och svenska flaggor. Så mycket kärlek, som påminner oss alla vilket fint land Sverige är. Det kändes konstigt, speciellt att gå på Drottninggatan när man vet vilka hemskheter som utspelat sig där, men ockå underbart att se så många där. Allt var som vanligt, och det är nog precis det som behövs efter något sånt här. Låt aldrig terrorismen vinna.

Gillar

Kommentarer