Så här blev den storslagna helgen

Det blev en trevlig bank holiday weekend. Jag städade aldrig min garderob, och jag skyller på vädret, att det var alldeles för fint ute. Men däremot köpte jag födelsedagspresenter till min bror.

Det har sjunkit in att jag inte kan åka till Sverige och fira min brors födelsedag heller, så jag handlade lite Tommy Hilfiger till honom på Zalando.se och skickade det till mammas adress. Vill själv ha dessa byxor och sneakers, så jag vet att han kommer bli glad!

Vi hängde på terassen, solade och spelade kort mest hela tiden. Vädret var underbart. Tog sedan en promenad i parken varje dag. Vi befinner oss fortfarande i en lockdown, men med start onsdag får vi vara ute och motionera så mycket vi vill. Så skönt att få tillbaka lite, liiiiite av friheten. När allt det här är över är jag nog så trött på England och att se samma platser dag in och dag ut att vi flyttar. Jag flyttar gärna till min vän på Mallorca.

Och när solen gått i moln tittade jag på Real Housewives of New Jersey. När de var på stranden i Punta Cana, åt jag en Cornetto och låtsades att jag också var där. En sandstrand, ett varmt hav, saltvatten i håret och solen som kysser din hud... Det finns inget bättre.

Sedan har jag videosamtalat. Pappa ställer samma fråga varje gång vi pratar; vad händer med Premier League??? Jag vet fortfarande inte. Ingen vet. Hela året har verkligen handlat om att inte veta någonting om morgondagen, utan bara leva för idag. Ät, sov, jobba, sola, träna. Allt annat är orelevant just nu. Det är så konstigt att leva i sin lilla bubbla.

Så här såg soffbordet ut en kväll. Min man lyckades få tag på de godaste dipperna som vi dippat gurka och morotsstavar i. Jag har inte mycket svenska chipspåsar kvar, men en kväll blev jag så sugen på ostbågar att jag fick lov att öppna min sista påse ostbågar med... Det jag saknar mest från Sverige just nu är chips, svensk pizza och saltlakrits. Och FRIHETEN såklart. Försöker att inte bli galen av att känna att jag inte tar mig någonstans i livet.

Gillar

Kommentarer