Rum nummer 236

“Hola, buenos dias. Dos tres seis” – fick vi säga varje morgon när vi kom ner till frukosten. Som jag nämnt förut, så var Gran Melia Victoria (hotellet) helt fantastiskt lyxigt. Jag älskade verkligen intredningen både på rummet och i de allmänna utrymmena, och det var just den här underbara stilen som gjorde att jag ville boka just det här hotellet. Jag visade tidigare inga bilder på vårt rum. Tog faktiskt inte många bilder på rummet, men här kommer några.
Alltså, de flesta bilder från resan till Palma är antingen på mat eller mig själv. Det jag gillade med resan var att vi verkligen tog det lugnt och inte stressade någonting. Klockan betydde ingenting för oss (förutom på morgonen då, när vi ville hinna ner till frukosten innan den stängde vid 11. Men vi vaknade alltid ganska tidigt. Vi var för excited på att vara utomlands för att sova. Det fanns så mycket att se, göra och äta haha), men på eftermiddagen brukade vi gå upp på rummet ett tag och ta en siesta. Sängen var så sjukt bekväm, och utsikten från balkongen var fin. Egentligen borde man tillbringat mycket mer tid på rummet när man bodde på ett sånt bekvämt, lyxigt hotell!
Jag vande mig vid att sova med fyra kuddar, som liksom var mjuka och hårda på samma gång (helt perfekta). Nu när jag kom hem tyckte jag vår madrass och mina kuddar var alldeles för hårda… Sängen var också king-size på hotellet, vilket jag egentligen inte gillar. Jag fryser typ alltid på natten, och tycker om att ligga så nära min man som möjligt (helst vill jag typ sova på honom så han kan hålla mig varm haha), och i en king-size säng blir allt så… ensamt. Men efter ett par dagar vande jag mig vid det också och njöt av att kunna sova diagonalt utan att störa “någon”, så nu saknar jag det också!
Badrummet var helt gjort av marmor, vilket var så fint. Igen; det svarta, guldiga och bruna färgtemat ingav direkt en känsla av lyx, bekvämlighet och hemtrevnad. Jag skulle kunnat bott på det här hotellet mycket, mycket längre, och hoppas verkligen jag kan designa mitt egna hem i något liknande i framtiden. Jag gillade dessutom att badkaret var nedsänkt i badrummet. Det var lätt att kliva i och ur. Sedan fick vi ju huur mycket badrumsprodukter som helst från Clarins, och nya tandborstar varje dag. Lyx, lyx, lyx. Blev verkligen inspirerad av Gran Melia Victoria, och hur jag kan inreda mitt hem så det känns mycket lyxigare.
Vi hade bokat ett rum med havsutsikt, men det är väl det enda jag tyckte de kanske var lite snåla med. Vi hamnade i ett rum på hörnet av hotellet, med begränsad havsutsikt, skulle jag kalla det. Men vad gjorde det egentligen? Vi hade fortfarande en fin utsikt över lite av hamnen, och det var mysigt att sitta där på den varma balkongen och dricka iskall champagne! Livet var verkligen så härligt och jag kunde inte vara lyckligare just då (är fortfarande så lycklig kan jag tillägga!!) Fint hotell, fin man, fin stad. Love life.

Gillar

Kommentarer