Rostad sötpotatis

Alltså, wow, wow wow. Jag jobbade verkligen vid fel tidpunkt igår eftersom jag missade hela sverigematchen mot mexico. 3-0!! Och gruppvinnare!! Helt otroligt, det trodde jag verkligen inte. Nu kan vi vinna hela VM? Ikväll får jag i alla fall se England spela. Mina brother in laws kommer över och vi ska beställa hem Dominos. Mys.

Tänkte dela med mig av vår första middag på terassen. Vi har det verkligen så mysigt där nu, när vi äntligen fått lite möbler. Vi har ätit middag där ute varje dag den där veckan eftersom vädret varit underbart, och vi längtar båda till helgen då vi kan chilla där ute hela dagarna. Den första måltiden vi åt på terassen var kyckling med rostad sötpotatis och grönsaker. Sååå gott! Finns det något godare än sötpotatis? Fast jag säger ju i och för sig det om all mat haha.

Det är verkligen så mysigt att ha sin egen lilla plats utomhus, speciellt när man bor i lägenhet. Jag föll verkligen för terassen första gången jag var här på visning, samt att lägenheten var delad på två plan – det blir mer som ett hus då. För snart precis ett år sedan var alltså min man på första visningen. Och jag satt i Sverige och hade inga större förhoppningar, eftersom de lägenheter vi sett innan i samma prisklass var hemska. Inte visste jag då att vi skulle sitta här ute på terassen ett år senare och bara njuta av att vara lägenhetsägare på riktigt.

Gillar

Kommentarer