Rosor & Rödvin

Regnet öste ner ute samtidigt som det blåste storm, och jag var glad att vi valt att fira Alla Hjärtans Dag hemma i år. Alla Hjärtans Dag blir oftast en lyxig dag för mig, eftersom min man alltid har semester den här veckan när skolorna är lediga. Så fastän dagen oftast infaller på en veckodag kan jag förvänta mig stora saker haha.

När jag kom hem igår fick jag genast en bukett med 12 röda rosor, samt ett superfint Alla Hjärtans Dag kort. “My wife” – jag vänjer mig nog aldrig vid det! När jag var yngre trodde jag att det skulle kännas att man var gift, men livet rullar bara på som vanligt. Jag ser honom som mannen i mitt liv, men min “make”… Det låter fortfarande underligt.

Älskade kortet och rosorna, och var lite besviken för att Alla Hjärtans Dag-presenten som jag köpt åt honom inte hann komma innan jag åkte hem från jobbet. Beställde nämligen ett “movie night kit” till honom med massor av filmsnacks; popcorn, chips, plockgodis, chocklad etc, och jag kommer inte ihåg allt. Paketet som skulle komma igår kom tidigt imorse istället, så vi får titta på film och mysa i helgen.

Vi öppnade en flaska rödvin och sedan fick jag slå mig ner i soffan och vila framför ett avsnitt av How To Get Away With Murder medan min man lagade mat. Han hade köpt min favoritstek – Rib Eye – och lagade hemmagjorda strips till, samt rostade morötter och bearnaisesås. Det var ingen dålig middag! Till efterrätt gjorde han sedan en Chocolat Au Moulleax (liknande den vi serverade på vårt brö​llop) med citronglass, och vi åt det medan vi tittade på fotboll haha. Supertrevlig kväll!

Gillar