Rosé på The Greyhound

Igår fick jag äääntligen ett par timmar sol på terassen. Som jag längtat! Det har varit ännu en varm helg och man glömmer bort att det bara är april. Sånt här väder älskar jag! Jag solade och lekte med marsvinen (det var en rolig överraskning att jag fick äran att ta hand om dem även denna helg) innan jag och min man begav oss till vår favoritpub The Greyhound för en pub lunch.
Jag beställde in ett glas rosé (det var ju trots allt 23 grader, sol och moln), och min man beställde öl. Det var såå härligt att äntligen kunna sitta ute på en uteservering och bara njuta av god mat, dryck och solen. Har verkligen längtat efter här ögonblicket hela vintern!
Till lunch valde jag fish n chips och min man deras hamburgare. Har varit där många gånger nu, och mitt mål är att jobba mig igenom hela deras meny haha. Fish n chipsen var god, men inte lika god som hamburgaren 😉 Det beror mycket på stripsen. Jag älskar ju french fries och är inte världens största chunky chips fan. Men det var gott och mysigt! Har aldrig sett så mycket folk där heller. Vi lyckades få det sista bordet och fick vänta över 40min på maten. Men det var det värt.

Eftersom maten tog tid att få in, hann jag dricka upp mitt glas rosé, så jag beställde in ett glas prosecco med. Min man tog en till öl.

Mysigaste puben, samt uteserveringen, där vi bor är verkligen The Greyhound. Både på vintern, men framförallt på sommaren är det här puben man ska vara på. De har lite dyrare priser, men maten är god och atmosfären super. Längtar tills min familj kommer hit i sommar, så vi kan gå hit igen.

Gillar