Rose & Crown

I lördags begav sig jag, min man och vår vän till en pub för att titta på FA-cup finalen i fotboll. Chelsea spelade mot Leicester, och vi alla höll såklart på Chelsea.

Det blev vår sista utedag på puben i dåligt väder, för nu, från och med idag faktiskt, är det tillåtet att sitta INOMHUS. Känns riktigt bra, en kass vår som denna, vädermässigt.

Jag har kämpat de senaste veckorna med humör och känslor som verkligen går och upp ner som en bergochdalbana. Jag tycker den här bilden på mig, iklädd vinterjacka och drickandes ett glas Prosecco förklarar situationen bra. Det är ett sådant konstigt år, på alla sätt och vis. Men det var gott med ett glas Prosecco!

Solen sken och vi beställde in dricka och mat till matchen. Ena sekunden njöt jag av den värmande solen...

... Nästa sekund fick vi ta skydd under ett annat bord med parasoll, då det började ösregna och åska. Lite mysigt, men samtidigt så konstigt hur allt kan skifta så plötsligt.

Notera min tomma, sorgsna Prosecco-flaska, som jag fick lov att lämna bakom mig vid vårt gamla bord när vi sprang för att ta skydd.

Vi fick sedan in vår mat precis när den värsta skuren var över. - tur där. Jag åt som sagt deras hamburgare. Fotbollsmatchen på TVn slutatde sedan tyvärr i ännu en förlust för Chelsea, men det var en trevlig eftermiddag i alla fall.

Jag sprang in och värmde upp mig inne på toaletten, och torkade jackan under hårtorken.

Det ska som sagt bli så skönt att kunna sitta inomhus från och med nu. Imorgon har jag bokat en födelsedagsmiddag för min man på en restaurang INOMHUS (känns så speciellt), och på fredag ska vi fira hans födelsedag med svärfamiljen, också inomhus på en restaurang. Vi passar på!

Jag hoppas också innerligt att jag kan hänga undan vinterjackan snart. Det är ju pinsamt att gå runt med vinterjacka på försommaren. 2021 - skärp dig nu!!

Gillar

Kommentarer