Rosa flamingos

Jag fick mycket födelsedagspresenter när jag var i Sverige. Precis som förra året, glömde jag bort att jag fyllt år, och inte träffat min familj på min faktiska födelsedag. När de sa att det var dags att fira mig, blev jag lite förvånad. Som alltid. Känner andra kräftor igen sig här? Jag är så van att folk är bortresta när jag fyller år, och har aldrig riktigt gjort min födelsedag till en big deal. Det började redan på lekis (förskoleklass) med att alla fick ett paket av skolan när de fyllde år. Förutom jag då, eftersom jag fyllde mitt på sommarlovet. Hur taskigt?

Ett av paketen jag fick av mamma och pappa innehöll dessa coola flamingos. De är solcellslampor som jag grävt ner i rabatten på terassen. Framförallt mamma vet att jag blivit lite smått besatt av flamingos på sistone, så det var en perfekt present.

De passade så bra mellan mina palmer, och de lyste så fint på kvällen. Torsdagen, när vi kom hem och jag packade upp dessa, var årets varmaste dag med hela 36 grader, så de passade bara in ännu bättre med vädret och omgivningen!!

Jag har sagt det många gånger, men jag älskar verkligen att ha en egen uteterass med möbler, palmer, och nu även flamingos. Uteplatsen, tillsammans med det faktum att den är två våningar, gör lägenheten mer till ett hus.

Gillar

Kommentarer