ROOT7 ONE BOTTLE

Jag har investerat i den finaste vattenflaskan någonsin; nämligen en ROOT7 ONE BOTTLE.

Med den här flaskan håller sig kalla drycker kalla, och varma drycker varma – LÄNGE. Den är verkligen perfekt att ha på jobbet, eller att ta med sig till kaffehaket när man är sugen på en takeawaykaffe. Nu köper jag ju aldrig kaffe ute, men skulle jag göra det, skulle jag definitivt ta med mig den här flaskan. Ett mycket miljövänligare alternativ till palstmuggar, och dessutom får man ju billigare kaffe/te på må​nga ställen runt om i London om man tar med sig sin egna mugg/flaska!

Jag valde designen Brushed Copper (älskar allt i koppar och roséguld just nu!), men jag tror flaskan kommer i hela 10 olika designs. Den finns att köpa på ROOT7’s hemsida för £20, eller på TKMaxx där jag hittade min för £13. Hade jag varit influencer hade jag bjussat på en härlig rabattkod nu; det är verkligen sådana här produkter jag älskar. Nu blir det gratis reklam istället 😉

Så glad att jag hittat den perfekta flaskan att dricka ur på jobbet. Och när jag har semester kommer den även användas flitigt hemma. Jag valde Brushed Copper just av den anledningen att den passar väldigt bra in i mitt kök, med min kopparfärgade bread basket och min kopparfärgade fruktskål. Det är så trevligt när allting matchar!

Gillar