Rödvin, Havsbris & Fotbolls-EM

Vi tar en titt på de senaste dagarna!

I torsdags var vi bortbjudna på middag, vilket var väldigt trevligt mitt i en hektisk arbetsvecka. Det blev alltså första gången vi hälsade på hemma hos någon sedan... förra sommaren?! En vän lagade steak pie med hemmagjorda strips, och till efterrätt blev det chokladkaka med päronbitar. Det var så gott! Jag njöt också av ett glas Cabernet - rödvin mot mensvärk har blivit min nya grej.

På fredagen gick det sakta med jobbet. Sommaren är här och det finns mycket annat jag vill göra än att jobba, så min motivation sviktar lite just den här veckan, och hela jag skriker efter semester. Snart så. Jag hoppas jag är i Sverige om två veckor! Mina plan har blivit inställda och ombokade kanske 4 gånger redan, så jag är så nervös.

Vi fick ännu ett litet djur som fastnade på vår terass... (Det var sååå bra att fixa ett nytt staket med större hål för att få in mer sol...) En fluffig, liten talgoxe som inte kunde flyga. Vi fick rådet av RSPB att låta den vara kvar i vår trädgård i några dagar eftersom den har större chans att inte bli tagen av något djur här. Förhoppningsvis kryar den på sig. Jag har gett den mat och vatten, och vips så fick vi alltså ett nytt husdjur.

Igår åkte vi till stranden! Det var en jättefin dag, så det passade bra att hänga på stranden i Lancing. Vi solade, åt lunch, tog en promenad och solade lite mer. En sådan mysig sommardag. Jag brände mig på halsen och läpparna, trots att jag hade solbalsam på (???!), och min man glömde smörja sidorna av magen/ryggen... Annars en kanondag.

Vi kom precis hem lagom till Danmark - Finlandmatchen i EM, och fick se Christian Eriksens hemska kollaps på planen. Såå glad att allt gick bra för honom, för det såg verkligen förfärligt ut!

Fotbollen kändes ganska oviktig efter det, men vi åkte ändå till svärföräldrarna idag som planerat, och tittade på England - Kroatien, och grillade i värmen.

Allt som allt, så har det alltså varit några riktigt trevliga sommardagar!

Gillar

Kommentarer