Ringar i The Lanes

Efter vi varit på stranden i Brighton gick vi till The Lanes, vilket är en samling jättemysiga, smala gränder. Finns fullt med små söta butiker där, och ett stort utbud av pubar och restauranger. Vi var rätt hungriga efter en timme på stranden så det passade perfekt för oss att gå dit.

Medan vi bestämde vart vi skulle äta, gick vi runt bland The Lanes och tittade runt i några butiker. Finns väldigt många smyckesaffärer där, och massor med förlovnings- och vigselringar i skyltfönstrena. Det tyckte jag var roligt; att titta om jag kunde hitta något liknande den vigselringen jag har en bild av i huvudet. Vi tänke köpa vigselringar nu i slutet av månaden, så lite inspiration är bara bra.

Som alltid, så vet jag vad jag vill ha. Jag vill ha en ring som (precis som min förlovningsring) består av 18k vitt guld. Vill också ha ett band av diamanter runt ringen istället för en endast slät ring. Därför var mina favoriter de i mitten som kostar £1150 och £1225. De är också ungefär det priset jag är villig att betala. Min fästman köpte ju min förlovningsring, men vigselringar betalar man väl själv? Känns orättvist att han ska köpa min vigselring också, så den står jag gärna för själv. Det som är det viktigaste när man bestämmer sig för vigselring är ju egentligen inte hur den ser ut, utan hur den passar ihop med förlovningsringen på fingret. Jag ska prova lite olika varianter vid ett senare tillfälle.

Gillar