Richmond Park

Idag tog vi bilen till Richmond Park för en långpromenad. En av de bästa parkena i London om ni frågar mig. Kan dock inte säga detsamma om parkeringarna...

Jag vet inte ens varför jag blir förvånad över hur engelsmännen parkerar sina bilar nuförtiden, men det ger mig alltid lite smått ångest över att se sådana här parkerade bilar... Min drömbil är en Bentley eller en baby blå Lamborghini, men aldrig att jag skulle våga köra omkring med en sådan bil här, eller ens våga parkera den för den delen...

I Richmond Park dröjer det aldrig länge innan man stöter på några renar. Den här ståtliga renen låg och tuggade på gräs och hade en väldigt lugn och slö måndagsförmiddag.

Jag gillar sjön som ligger i mitten av parken. Där finns det massvis med fina ankor, änder, kanadagäss och svanar.

Vi gick en promenad i parken som tog ca 2h. Vi vandrade genom regn, sol och åska, och såg massvis med renar. Den här parken är faktiskt känd för alla renar som gillar att stå ett par meter ifrån dig och bara glo.

Just den här sortens ren på bilden ovanför, är min favorit. De är liksom prickiga, som bambi. Väldigt ståtliga och fina djur. Nu blir det soffhäng och packning resten av dagen för imorgon åker vi på en roadtrip ner till Cornwall! Det blir liksom nästa steg på vår "staycation" i England.

Gillar

Kommentarer