Returresa

Jaha, då sitter jag här igen på flygplatsen och ska resa tillbaka till England. Det har varit 5 mysiga dagar i Sverige. Här kommer en plus och minuslista på min korta vistelse;

+ Umgåtts med familjen. Min bror är ju en av mina bästa vänner och vi har så sjukt roligt tillsammans. Pratar varje dag när jag är i England men det är ju såå mycket roligare att umgås irl!

- Kallt vinterväder. Det snöade hela fredagen och det har varit -6 som kallast. Brr.

- Urinvägsinfektion. Dock har jag ju ätit antibiotika med smärtstillande effekt i 5 dagar, så har blivit bättre. Antar att infektionen är borta nu? Hur vet man det? Nojjig att den ska komma tillbaka hela tiden nu...

+ Stockholm. Var en riktig mysig dag med mamma och min vän. Stockholm har alltid, och kommer nog alltid vara favoritstaden. När jag var 1 år ville jag liksom inte sova om jag inte fick lyssna på Lasse Berghagen och Stockholm i Mitt Hjärta på repeat. Var också fint, men sorligt att se alla minnesplatserna för offren i terrorattacken på Drottninggatan.

+ Brudklänningen är inköpt. Eller ja, det är ju en two piece. Älskade verkligen ByMalina och deras underbara klänningar. Så skönt att ha det avklarat, och en sak mindre att tänka på! Blir galen på att planera bröllop ibland.

+ Påskmat hos mormor. Så mysigt att träffa släkten och försöka hålla på traditionerna. Mormors mat är ju dessutom bästa maten i hela världen.

+ Träffat en av mina bästa vänner. Det betyder mycket att jag har en sån fin och underbar vän som N. Var grymt att hon följde med och hjälpte mig välja brudklänning (fastän jag redan hade bestämt mig såklart). Vi är väldigt lika med höga mål i livet, och väldigt intresserade av allt som kan ge oss större kunskap och framgång. Det är såna personer jag älskar.

- Ingen alkohol. Alls. Eftersom jag åt starka antibiotikatabletter kunde jag inte dricka någonting under min Sverigevistelse. Det som är så mysigt att ta ett glas vin när man har semester och går hem till folk. Istället drack jag bland annat dyraste alkoholfria cocktailen (Cosmo Collins) på Radisson Blue's Sky Bar i Stockholm.

+ Sverige är så modernt. Automatiska dörrar och tvålpumpar, och kyldiskar med dörrar istället för helt öppna... Ett riktigt framtidssamhälle jämfört med England som är som Sverige var för 10 år sen. Inte konstigt att jag fortfarande känner mig som typ 17/18.

- Tröttheten. Som kommer på köpet med en antibiotikakur. Jag kunde sitta och prata med någon, för att 10 sekunder senare vilja lägga huvudet på bordet och bara sova. Ögonen ville inte alls hålla sig öppna.

+ Shopping. Köpte en fin sommartopp, melondoftljus, te i mängder (när jag inte kan dricka vin) och ostbågar att ta med mig hem. Sen fick jag påskägg av pappa med massor med lakritspåsar. Perfekt att komma hem med lite roliga saker.

- Det blev en dyr resa. Jag betalade ju min two-piece- klänning och bjöd på lite mat osv. Inte så bra för ekonomin kanske med ganska mycket spontanköp, men jag vet ju att det alltid blir så här när jag åker till Sverige, så hade planerat in det endå.

Överlag en sån himla mysig resa som jag ser fram emot att göra om igen. Har fortfarande mycket att planera och framför allt färdigställa när det kommer till bröllopet, så jag har flera ursäkter att komma tillbaka ganska snart. I slutet av maj har vi möten med herrgården, skatteverket och blomsterarrangören. Ses då Sverige.

Gillar