Resten av februari

Vi är redan en bra bit in på februari, men här kommer mina planer för resten av månaden:

Alla Hjärtans Dag

På fredag är det alla hjärtans dag, och min man vill laga en hemlagad middag till mig. Det har blivit lite av en tradition de senaste åren. Så mysigt. Jag vill köpa en liten present till honom också. Tänkte gå ner på stan på lunchen imorgon och titta runt i lite butiker. Har inte gjort det på eeevigheter! Varje gång Alla Hjärtans Dag närmar sig, känner jag hur jag inte alls bryr mig. Det är ingen riktig "högtid." Men när det sedan är mindre än en vecka dit, blir jag helt plötsligt taggad (all marknadsföring fungerar verkligen på mig).

Brasserie Vacherin

Min man planerade att boka bord på vår franska favoritrestaurang för en Alla Hjärtans Dag-middag. Men han gillade inte menyn (de hade bara rätter man måste dela på - det ska ju vara romantiskt 😉), och lik som "Joey doesn't share food", tycker inte min man om att dela på mat heller 😂 Så han bokade bord en annan dag istället; en dag då vi kan beställa separata rätter, och på så sätt få större portioner haha. I really don't mind, det ska bli så trevligt.

Min man har semester

Det är snart winter break (sportlovsveckan i Sverige), och min man förtjänar verkligen att vara ledig ett tag. Och jag förtjänar att inte behöva tänka på matlagning i en vecka 😉

Woolwich & Facebook

jobbet ska jag kickstarta mitt projekt i Woolwich och Royal Arsenal, och jag arbetar dessutom på ett mindre projekt på Facebook's London-kontor. Jag tror jag får säga det, eftersom projektet är avslutat. Jag går mest igenom möbler de redan inhandlat just nu, och det gör mig helt snurrig i huvudet. Deras kontor ser verkligen ut som man tror att ett Facebook-kontor ska se ut. Röda, gröna, lila, gula, orangea missmatchade möbler överallt (för att boosta kreativitet), och rummen har namn som "What's on your mind", "Cozys" och "The Instagram Room."

Frisörtid

Jag har ett frisörbesök inbokat där jag äntligen ska bleka slingor. Snart är jag en "riktig" blondin igen! Som jag längtar! Försöker samtidigt njuta av att vara så här pass mörk, för det kommer ju dröja tills jag ser ut så här igen.

Kingston

Jag ska hem till min vän som bor i underbara Kingston och vi ska titta ikapp alla Wahlgrens Världs-asvnitt. Så det kanske är fel att namnge rubriken "Kingston" då vi troligtvis bara kommer hänga i hennes lägenhet haha och säkert beställa hämtmat... Det är lite svårt att följa med i svensk tv när man bor utomlands, men det enda jag bryr mig om är Wahlgrens Värld. All positiv energi man får av den familjen alltså!! Min vän jobbar med ITV så hon har tillgång till alla avsnitten + Biancas 25-årsfest. Perfekt.

Överraskningshelg

Det finns en februarihelg i min kalender där jag inte fått bokat in någonting alls. Min man har någon överraskning till mig (som om han inte planerat tillräckligt kring Alla Hjärtans Dag redan!). Han är så fin, och det ska bli spännande att se vad han hittat på.

Fira svärfars födelsedag på en italiensk restaurang

Han har bjudit hela familjen på ett restaurangbesök till en utav hans favoritrestauranger. Jag har varit där en gång tidigare, men kommer inte alls ihåg vad jag tyckte om maten (är det ett bra eller dåligt tecken?!). Ska i alla fall bli trevligt. Jag antar att den årliga utlandssemestern kommer diskuteras igen, och att jag då måste tacka nej igen... Har inte 6 semesterdagar jag kan pinga ut på den resan i år, men det är helt okej. Jag känner att jag behöver ett break i alla fall.

Gillar

Kommentarer