Resesparbössa

Måste bara dela med mig av bröllopspresenten vi fick från min universitetsbästis. Jag älskar den!

Jag hade ingen aning om vad hon och hennes pojkvän hade köpt till oss, men jag blev väldigt excited när jag fick hämta ett stort, brunt paket på posten. Vi båda gillar att resa, men jag hade ingen tanke på att det kunde ha något med det att göra.

Jag öppnade paketet och trodde först det var en tavla, men sedan förstod jag; det är ju en sparbössa! Och hur häftig är den inte, för det är ju inte vilken sparbössa som helst. Det är meningen att man ska stoppa sedlar i den och fylla upp den, och när man kommit till toppen är det dags att unna sig en resa. Vilken rolig grej, och helt i min stil! Hon känner mig väl.
Jag fick lov att stoppa i en 10-pundssedel direkt. Nu kan jag spara ihop till en riktigt fin New York-resa haha. Jag är inte bara glad för att det är en rolig grej, men även för att det utgör en fin inredningsdetalj. Jag vill att den ska stå i närheten av min scratchmap; jag kanske till och med fixar i ordning ett litet resehörn i sovrummet när vi flyttat? Scratchmap, sparbössan, en söt liten jordglob… Jag sitter på så mycket kreativa ideer just nu! Längtar verkligen efter att få tillgång till nya lägenheten. I alla fall tyckte jag den här presenten var jätterolig. Passade oss väldigt bra också – vi gillar ju att spara pengar till resor.

Gillar

Kommentarer