Remouladsåsens helg

Vilken underbar sommarhelg det varit. I skrivandes stund är det söndag eftermiddag, och jag sitter ute på terassen i skuggan och mår så bra i 30-graders värme. Dagar som dessa är sällsynta här i England, så det gäller att ta vara på dem och förvalta dem väl.

I lördags tillbringade vi som sagt dagen på Lancing Beach, och när vi varit hemma i helgen så har jag njutit av solen på terassen.

Och jag har tvättat två maskiner kläder som torkat innan jag ens hängt ut dem. DET är lycka när man fyllt 30 år 😂

Jag och min man har också spelat fia med knuff, som jag tog med mig från Sverige när jag var där. Jag fick faktiskt det här spelet från min morfar innan min första utlandsresa någonsin. Jag var 10 år, familjen reste till Turkiet, och jag och min bror spelade fia med knuff på planet. Det är pocket size och alla spelpjäser är magneter, så det är perfekt att spela på ett plan, i bil eller på en båt. Eller på vår terass, som nu i helgen.

Och vi har ätit svensk remouladsås - I MÄNGDER. Först i fredags kväll då vi lagade kycklingburgare.

Sedan i lördags kväll, då vi tog en promenad till ett fish n chips-hak här i närheten. Det är något speciellt med svensk remouladsås. Det smakar Saffet's för mig, vilket var en superskön restaurang i Västerås när jag var tonåring. Åt alltid fish n chips där med pappa, vänner, eller så lunchade jag där när jag sommarjobbade i butiken bredvid.

Gillar