Red pesto couscous

En lättlagad maträtt som jag gillar att laga är fishcakes. Här i England finns de att köpa överallt, och jag gillar framförallt de som innehåller lax, citron och spenat, och torsk med hollandaisesås. Man kan väl kanske förklara det som lyxiga, runda fiskpinnar.

När jag lagar fishcakes är nog mitt favorittillbehör potatismos med mycket dill, men igår serverade jag couscous istället. Jag tycker man kan låta couscouset vara som det är, endast salta lite och pressa lite citron över, men min man tycker det blir lite torrt, så jag blandade i lite röd pesto igår. Det blev supergott, och fortfarande så enkelt.

Jag tycker det är roligt att laga mat, men vissa dagar efter jobbet känner jag mig för trött för att stå i köket i evigheter. Då är den här rätten perfekt, eftersom den endast tar 30 minuter. Fiskkakorna sköter sig själva i ugnen i 25 minuter. Couscouset tar 5 minuter, och att koka grönsaker tar max 10 minuter. Och så lade jag till 5 minuter för servering.

Jag längtar fortfarande tills jag får tillbaka orken i mitt liv. Jag känner mig konstant trött, morgon som kväll, och då har jag ändå snittat 8,5h sömn per natt. Kämpa Linda, kämpa. Semestern är nära.

Gillar

Kommentarer