Recently

Det är fredag, och jag ser fram emot en lugn kväll! Jag hade en jobbig dag igår där jag försökte vara som “alla andra” och började dagen med en kaffe. Jag var så otroligt trött på morgonen, så tänkte att en kaffe kanske gör att jag vaknar till och hittar tillbaka till produktiviteten. Som om inte det vore nog drack jag sedan en cola light på lunchen (vi fick gratis cola från en leverantör).

Jag tål ju inte koffein, utan blir alltid så stressad efteråt. Hjärtat sitter liksom i halsgropen i många timmar efter en kopp kaffe, och händerna skakar. Jag känner mig alltid mer effektiv, men det är för att jag stressar. Och i bakhuvudet känner jag fortfarande den där tryckande tröttheten. Jag förstår inte hur kaffe kan vara bra för någon. På kvällen fick jag en huvudvärk som fortfarande inte släppt… Nej, jag tror inte på att man ska trycka undan den trötthet man känner med hjälp av koffein. Man ska gå och lägga sig en timme tidigare istället, och se till att man får tillräckligt med sömn och återhämtning i vardagen.

I alla fall, här kommer lite nya bilder från min telefon för att summera den senaste veckan:

Allhelgonafint vid min morfars grav. Sån underlig känsla att han varit borta i över 3 år… När jag befinner mig i Sverige över jul måste jag besöka hans grav igen. Det var ett tag sedan.

När min man var sugen på subway så jag gjorde jag en “subway”- macka till honom till frukost. Jag är fortsatt besatt av frukost och bruncher just nu. Vi dricker alltid apelsinjuice ur champagneglas förresten, det är ett måste i vårt hem.

Jag är inget fan av höstväder. Regn, blåst, kyla och mer regn…

Min mans brors flickvän kom över till oss här om dagen. Hon hade med sig lingonsylt som hon köpt när hon var i Stockholm. Har höga förväntningar på just den här burken nu, eftersom den marknadsfördes som sveriges bästa (159kr från en turistbutik i gamla stan). Jag ska servera den när vi firar jul tillsammans med min svärfamilj. De kommer komma över till oss helgen innan jul, precis som förra året.

Några försökte göra inbrott på min brors kontor, men eftersom de har kameror där, åkte de fast innan de kunde ta sig in. Kan dock tycka de borde ta bort lappen där det står “dörren ska vara låst”… Det kan få​nga fel typ av intresse. Låter ju som om det ä​r nå​got väldigt värdefullt där inne, när det i själva verket bara är min brors lunch liksom 😉 Men han är rädd om sina plocksallader från ICA, jag vet det.

Å​h vad mysigt det skulle vara att jobba EN dag i Sverige. Dricka en kopp kaffe (de-caf!!) frå​n en svensk kaffebryggare, kö​pa en sallad frå​n ICA på​ lunchen (eller nå​got mysigt lunchstä​lle)... Titta in på​ Gina Tricot, MQ och Lagerhaus... Kö​pa en stor godispåse frå​n Hemmakvä​ll efter jobbet och kö​ra hem i NOLL trafik..

Gillar

Kommentarer