Randoms

Jag är hemma i England igen efter några mysiga dagar i Sverige. På datorn väntar ett berg av jobb, men först packade jag upp min väska. Jag reste med endast handbagage den här gången (det blir smidigast så när man bara är borta i 5 dagar), men jag lyckades ändå få med mig lite roliga saker hem.

Som alltid fylls min väska med ett ganska random innehåll när jag flyger hem. Undrar ibland vad de i säkerhetskontrollen tänker; om det är normalt att ha en diskborste, ljusstakar och tavlor i handbagaget.

Bilden nedan visar några av de saker jag fick med mig hem från Sverige. Tofsar som jag snodde (no pun intended) av mamma, en Marabou Cookie Dough (nyhet!), en handgjord tavla som jag köpte i en inredningsbutik, en rosa fleecefilt och lite presenter till min man, till exempel.

Jag var helt slut när jag kom hem igår kväll, för tavlan vägde ton, och Heathrow terminal 5 är den största terminalen jag varit på. Egentligen började mitt träningspass till dag redan på Arlanda då min gate blev flyttad tre gånger, och jag virrade runt för att hitta något som var öppet där jag kunde äta lunch. När jag sedan landade på Heathrow fanns det ett tåg man kunde ta, men som inte skulle komma på 10min. Flygplatspersonal sa till oss att vi kunde gå om vi inte ville vänta, vilket majoriteten av mitt plan tyckte var en bra idé. Vi gick och gick och gick och kom aldrig fram. Väskan var tung, jag blev svettig, och undrade om det verkligen fanns ett slut på den långa korridoren vi befann oss i. Efter TJUGOFEM minuter i RASK takt kom vi fram till passkontrollen. Tips om man landar vid C-gaterna på Heathrow terminal 5: ta för guds skull tåget. Terminalen är 3km bort.

Gillar