Charity Quiz Night

Det företaget jag arbetar för hade som mål i år att börja stödja fler lokala välgörenhetsorganisationer. Sedan januari i år har vi därför arbetat aktivt med en organisation som heter The Diamond Centre for Disabled Riders. Det är ett ridcenter där människor med olika funktionshinder får tillgång till att ta hand om hästar och att rida (både som ett fritidsintresse och för att tävla). Vi var bland annat där i augusti och städade stallen en heldag, och innan och efter dess har vi haft lite olika charity events. De hade bland annat en stor Autumn Fair när jag var i Palma.

Igår åkte jag dit för att ta del av en quiz night. Vi betalade £10 styck för middagen (kyckling och strips) och sedan ytterligare £10 för att vara med i en prisutdelning. Pengarna gick såklart till Diamond Riding Centre. Jag kom dit med vinnarinstinkten som vanligt, och kände att min lott var vinnarlotten, och visst hade jag rätt - jag vann ett olivset! Så nu ska det ätas ännu mer oliver haha. Dessutom vann vårt bord en annan prisutdelning, så vi fick också en hel kasse med godis. Chefen bestämde att vi skulle ta med den till jobbet och dela ut allt godis på måndag. Tur att jag öppnar då så jag kan vara snabb med att sno åt mig paketet med Reese's... Jag äter inte alls mycket godis (för sött!) men Reese's, Mars, Snickers och svensk saltlakrits... Det kan jag inte hålla mig ifrån.

Vårt lag vann tyvärr inte själva quizzen (kom på en värdig 4:e plats av 11 lag), men vi hade det trevligt ändå. Vi alla drack någon form av alkohol under kvällen, och eventet slutade ganska tidigt så jag var hemma vid kl 10 och kunde mysa i soffan med min man resten av kvällen. Vi skålade med ännu ett glas vin, för vi hade nämligen något roligt att fira igår... Vi har bokat en resa till en av mina dröm- (och då menar jag verligen DRÖM) destinationer i världen. Jag är helt lyrisk. Det här var precis vad som behövdes just nu, mitt i mörka November. En resa att se fram emot, och en dröm som kommer bli verklighet. Fortsättning följer på det...

Gillar