PUKKA - ADVENTSKALENDER - LUCKA 9 TILL 16

Dag 9 - Blackcurrant Beauty (blackcurrant, rosehip & licorice root)

Mormor och mofar brukade alltid ha svartvinbärste hemma. Den här koppen smakade som det! Jag tyckte den var god, fruktig och uppfriskande. Grönt te är fortfarande min favorit såklart, men är jag sugen på fruktte tänker jag definitivt dricka den här smaken igen.

Dag 10 - Elderberry & Echinacea (elderflower, echinacea, ginger root, licorice root & beetroot)

Ännu ett fruktte, det gillar jag! Hade dock önskat mycket mer fläderbärssmak, och inget lakrits, tack. Jag kände även en svag rödbetsmak, men ingen ingefära. Precis som med svartvinbärsteet igår, så skulle jag definitivt dricka den här sorten igen. Dock var svartvinbärsteet snäppet godare.

Dag 11 - Revitalise (Cinnamon, Cardamon & Ginger)

En julig köpp kommer lastad! Det luktade mycket kanel men smakade mest ingefära. Det var i alla fall en god blandning, som gör mig ännu mer taggad på julmys och ledighet nu!

Dag 12 - Ginseng Matcha Green

Den här sorten var väldigt likt matcha teet jag brukar dricka, fast med en hint av ingefära. Den var ganska stark, men god, och jag skulle dricka den igen. Dock inte på kvällen igen för jag hade svårt att sova (det var ganska mycket koffein i)...

Dag 13 - Wild Apple & Cinnamon

En perfekt kopp att dricka med, eller istället som, en efterrätt. Den smakade äppelpaj.

Dag 14 - Peppermint & Licorice

Har jag inte redan druckit den hääär? Jag är i alla fall trött på all LAKTRITS nu, som ni kan se på bilden ovan där jag försöker se förtjust ut men inte riktigt är det... pepparmint och laktritste är ingen höjdare. Men jag fick i mig halva koppen i alla fall, samtidigt som jag betade av lite jobb och tänkte på annat haha.

Dag 15 - Lemongrass & Ginger

Jag läste lemon lite snabbt och förväntade mig mycket citronsmak som jag faktiskt älskar, men lemongrass är inte riktigt samma sak! Det var en uppfriskande och intressant smak. Bättre än många andra koppar jag druckit i den här kalendern, men samtidigt inte heller någon ny favorit hos mig.

Dag 16 - Relax (sweet fennel seed, chamomille flower & marsmallow root)

Jag behövde verkligen en kopp med relax idag! Dock hade jag kanske lite för höga förhoppningar på den här koppen. Det första jag kände var nämligen lakritssmaken.... Tittade igen innehållsförteckningen och japp; lakritsrot. Varför ska alla påsarna innehålla lakrits?!! Vaaarför?!Det som var mest påtagligt med smaken var alltså lakrits och fänkål. Inte så god som jag hade hoppats på tyvärr, och jag tror inte den lugnade ner mig särskilt mycket heller haha.

Favoriterna av dessa 8 då? Det får bli Blackcurrant Beauty och den juliga koppen Revitalise.

Gillar

Kommentarer