Pubsöndag

Just nu är min faster och hennes kille i London, så vi bestämde oss för att träffas igår i Clapham (seriöst mitt favoritställe just nu). Vi gick till en pub som heter The Alexandra så min fästman kunde se fotbollen. Han är ett Manchester United fan (usch, jag vet, varför föll jag för honom?). Jag och min faster var inte så intresserade av matchen utan drack vin/cider och pratade istället. Var jätteroligt att umgås lite!

Jag drack två glas rosé, min faster drack cider och min fasters partner och min fästman drack öl. Vin på pubar brukar inte vara det godaste, men det duger när man kollar på fotboll och umgås. Jag tyckte det var dags för ett glas rosé nu, och liksom inviga våren/sommaren som aldrig tycks komma. Vädret har stannat på 14 grader och mörka moln... Jag tog i alla fall med mig solglasögonen utifall solen skulle titta fram (men mest för att hålla tillbaka håret).

Vi skrev ett vykort till farmor också och skickade på posten. Hon samlar nämligen på dem. Vet inte när senaste gången var som man faktiskt skickade iväg ett vykort?! Tror jag skrev ett i Turkiet till killen jag gillade (jag var 10 år). Skrev typ "hej älskar att bada och sola men jag saknar dig" haha! I alla fall var det jättetrevligt att träffa min faster i några timmar. Älskar när familj och vänner hälsar på i lilla London. Då känns världen ganska liten. Om två veckor kommer förresten min pappa hit igen. Dock vet jag inte om vi hinner ses såmycket eftersom han, liksom min faster, kommer hit mitt i helgen och därför har mest tid när jag är på jobbet.

Gillar