Publunch på takterassen

Maj brukar vara en härlig månad på många sätt och vis, och en av anledningarna till varför jag tycker det, stavas ju självklart BANK HOLIDAYS - i plural - eftersom vi har en röd dag den första måndagen i maj, samt den sista måndagen i maj, varje år.

Vi tillbringade vår första bank holiday idag på The Sun. En pub som ligger på vår gata, så väldigt nära och bekvämt. Vi fick ett bord på deras takterass. Det har varit en ganska kall och blåsig dag, men det var så mysigt i alla fall att kunna äta lunch ute på en pub.

Det blev en eftermiddag med god mat och det finaste lunchsällskapet (min man, såklart). Tänk att man kan vara tillsammans med någon i 9 år, vara inlåsta tillsammans i en evig lockdown, och ändå ha så fantastiskt roligt och trevligt ihop. Jag är så lyckligt lottad!

Min man njöt av en ale på puben. Jag beställde sedan in deras fish n chips, och min man en lammrätt med pommes anna.

Ääääälskar en god remouladsås!

Vi blev sedan sugna på efterrätt, och beställde in deras dark chocolate brownie och sticky toffee pudding, med varsin skopa glass till. Eftersom det var ganska kallt ute, passade vi även på att dricka en varm dryck till efterrätten. Jag drack grönt te, och min man en cappuccino. Det smakade så gott.

Den här lunchen var verkligen sååå mysig! Ni fattar inte. Och det var så fint ute på The Sun's takterass, med fina bord, stolar, ett partytält och en massa trevliga dekorationer. Det hade dem gjort bra. Nu känner jag att jag tankat lite positiv energi efter den här helgen, och är redo att ta tag i resten av veckan.

Gillar

Kommentarer