Puben med min man

Helgen var en perfekt, härlig sommarhelg, som började redan klockan 5 på fredagen. Min man var hemma tidigt och mötte upp mig på vägen hem från jobbet. Han var sugen på en kall öl i värmen, så vi gick till en pub i närheten av där vi bor och tog oss ett glas.
Det blev ett glas rosé för mig och en öl för min man. Supertrevligt! Vi var så taggade på en helg i SOLEN och värmen.
När vi kom hem beställde vi kinamat och åt tills vi var mättare än mättast. Sedan gjorde vi upp planer med ett par vänner att träffas dagen efter.
På lördags och söndagsförmiddagen solade jag på terassen i några timmar. Så härligt att bara sitta där ute i bikini och få lite färg. Sola är det bästa som finns. På lördagen fick vi även uppleva ett värmerekord för året på 34 grader. Inte så konstigt att vi därför trivdes väldigt bra på terassen på kvällen sen, spelandes poker och drickandes portugisiskt vin med våra vänner.
Vad mer hände? Jo, jag lyssnade på Isabella Löwengrips sommarprat, som flera rekommenderat, men jag vet inte om jag tyckte det var så bra. Jag har lite svårt för henne, vi ser väldigt annorlunda på saker och ting. Jag och min man har även diskuterat köpet av en ny bil. Min man vill byta upp sig, till troligtvis en BMW, inom det närmsta året. Jag tycker det låter som en bra ide. Nu ska jag njuta av sista veckan som 27-åring!

Gillar

Kommentarer