Prov-makeup

I onsdags var jag hos min stylist för att göra en prov-makeup, samt prov-frisyr inför bröllopet. Jag blev så jäkla nöjd med sminkningen! Det tog ett bra tag, men vi fick till det perfekt också, precis så som jag vill ha det. Jag kände mig så fin efteråt.

Lite smokey eyes, blandat med rosa ögonskugga, och så rosa läppglans till. Vi kommer köra på ett ljusare rosa läppglans på den stora dagen, men just då körde vi på det hon hade hemma. Jag passade ju i det med. Något jag alltid varit lite tveksam emot är lösögonfransar, men hon lyckades övertyga mig att prova. Och visst blev resultatet en intensivare look, det håller jag helt med om. Så ja, det blir nog lösögonfransar på bröllopet också. De var faktiskt lätta att ha på sig, och de såg samtidigt fortfarande naturligt ut.

När det kommer till håret tycker jag det är mycket svårare att bestämma mig hur jag vill ha det. Min stylist provade att locka håret och sedan sätta upp lite där bak, men jag är inte övertygad... Jag tror jag vill ha det helt utsläppt istället, eller en mycket tunnare fläta där bak. Vi får se, jag har ju fortfarande en månad på mig att bestämma mig. Vi hade inte tid till att få till den perfekta volymen eller lockarna i mitt hår (jag var där i 4h och vi fokuserade på sminket), men jag är säker på att det kommer bli perfekt på bröllopsdagen.

Nu beger jag mig mot flygplatsen!

Gillar