Prior Park

Efter två dagar i Bath checkade vi ut från hotellet och körde till Prior Park på andra sidan staden. Parken är känd för att ha den bästa utsikten över Bath, och jag och min man gillar ju utsikter, så vi fick bara lov att ta oss dit innan vi åkte hem.

Vi vandrade genom skogen, direkt till utsiktsplatsen. Solen tittade fram och det var ganska vackert. Där satt vi ett tag på en bänk och jämförde våra Fantasy Football teams haha. Helt off-topic, men oj vad bra det går för mig på Fantasy Football just nu. Efter tre veckor leder jag alla mina ligor! Och då har jag ingen Liverpoolspelare heller.... (gillar verkligen inte Liverpool).

Vi var dock väldigt trötta efter att ha snittat 20,000 steg om dagen uppför och nedför alla dessa branta backar. Ibland tycker jag nästan det är värre att gå nedför än uppför? Knäna vill inte det så länge, liksom. Så vi hoppade över ett försök att ta oss ned till dammen, som kan skymtas på bilden nedan. Vi hade ju gått så mycket ändå.

Efter en timme i parken bestämde vi oss för att åka hem. En bilresa som tog exakt 2,5h, genom en väldigt fin landsbyggd med majsfält, åkrar, får och kohagar.... När vi kom hem, packade vi upp väskorna och beställde varsin kebabtallrik.

Och så tittade vi på fotboll. Vilken mysig helg det blev!

Gillar