Potatislåda

En perfekt maträtt, som jag älskar att laga, är min egna lilla potatislåda. Som med alla min recept, varierar jag alltid ingredienserna. Just den här gången bestod min "låda" av tärnad potatis, morötter, svamp, grönkål, broccoli och fetaost.
Jag insåg precis att jag inte ätit kött sedan i fredags, då jag och min man köpte med oss fish n chips efter jag slutat jobbet, och besökte hans mormor. Hon är en sådan typisk gammal, engelsk dam som är galen i fish n chips 😂 Älskar henne. Hon är så mysig. I alla fall, ville jag säga att den här rätten är helt vegetarisk, och den passar lika bra till middagen som i lunchlådan på jobbet.
Potatisen tärnar jag och tillagar i ugnen, medan jag samtidigt kokar morötter, broccoli och grönkål, samt steker svampen. När det är ca 5 min kvar på potatisen, blandar jag i allt i ugnsformen tillsammans med fetaost. Sedan är det bara att servera! Kryddor jag gillar att använda i den här rätten är peppar, vitlök, paprika och chili, och ibland använder jag även engelsk gravy som sås. 

Gillar