POOSH

Det är ingen hemlighet att jag älskar Kourtney Kardashian. Jag inspireras väldigt mycket av henne eftersom hon har en liknande personlighet och liknande intressen till mig. Hon verkar vara en blandning av den jag är idag och den jag vill vara i framtiden.

Därför är jag väldigt glad att hon startade ​POOSH; en hemsida, ett varumärke, och jag skulle till och med säga en livsstil, där hon delar med sig av inredning, kost, hudvård, hårvard, träning… Allt möjligt intressant. Tack vare henne har jag tex börjat dricka matcha te, börjat sakta men sakert med en regelbunden träning, och lagt till ingefära och gurkmeja i 70% av min matlagning.

Kourtneys kunskaper och tips inom hälsa, skönhet och träning är sjukt inspierande. Det kanske har med åldern att göra, men jag börjar intressera mig mer och mer för vad jag stoppar i mig, och hur jag kan vara mitt bästa jag, varje dag, både på utsidan och insidan. Med rätt kost, mycket sömn, och ett inre lugn kommer man långt här i livet.

De senaste månaderna har jag därför börjat lägga mer pengar på fuktmasker och glowprodukter (foundation, glow drops etc.) eftersom jag insett hur jäkla bra jag mår när min hy mår bra. Det finns inget bättre än att känna sig vacker, pigg och fräsch. Men skönhet kommer ju även inifrån, och det är framförallt där som Kourtney Kardashian’s livsstil, och POOSH, kommer in i mitt liv.

Jag tycker det är så spännande att prova på nya saker, och testa om det ger resultat i olika områden i mitt liv. Jag älskar att förbättra mig själv, och jag tror det är just tanken om förbättring som också gör att man undviker åldersnojor. 28 år känns egentligen gammalt, men samtidigt skulle jag inte vilja vara 20 år igen och den personen jag var då. Jag är så mycket bättre, på alla sätt och vis, idag.

POOSH är min nya favoritblogg och Youtube kanal. Tur att de inte shippar Kourtney’s collagen powder (och allt annat hon tipsar om) till UK än, för då hade jag blivit ganska fattig...

Gillar

Kommentarer