Plus & minus just nu

+ Min man fick jobbet!! Han har nu tackat ja, samt sagt upp sig från sitt nuvarande jobb. Han kommer börja på den nya skolan i september, och det bästa av allt är nog att den bara ligger 15 minuter bort.

– Det är fruktsansvärt kallt igen. 0-gradigt på morgonen, och 8 grader på dagen just nu. Jag väntar på en riktig vår, med en ih��llande temperatur på 15 grader. Det är så svårt att klä sig rätt när temperaturen pendlat mellan 0 och 18 den senaste veckan…

+ Men det är ljust på morgonen och SENT på kvällarna. Me love sommartid.

+ Det är också snart helg. Jag ääälskar helger.

+ Min man går på semester på imorgon i två veckor. Vilket betyder att han kommer laga mat åt mig när jag kommer hem från jobbet, och bara allmänt vara mindre trött och stressad på vardagarna. Jag är bättre på att stänga av från jobbet än vad min man är, så fastän jag jobbar under hans första semestervecka, kommer vi ändå kunna tillbringa mer tid tillsammans. Det är jag säker på, och det gör mig glad.

+ Jag har snart semester och påskledigt, jag med. Jobbar faktiskt bara 17 dagar i april!

– Mina marsvin lämnade mig i måndags. De ska vara hos min mans kollega över påsken eftersom vi ska till Danmark. Jag saknar dem redan. Det blir alldeles för tomt och tyst hemma.

+ Marsvinen blir mina PÅ HELTID när min man byter jobb!! Jag planerar redan en större bur, playpens och allt möjligt roligt för mina, MINA bebisar. Kan inte riktigt förstå det än, men det var ju precis det här jag ville, så jag är självklart överlycklig. Både för min och för deras skull <3 De älskar ju mig och trivs bäst hos oss. Det vet vi ju alla.

– Min chef är i Indien just nu, och det har varit en stressig vecka för mig med mycket att göra när han inte är här.

+ Jag ser fram emot mycket med den här månaden. Danmark tex. Att jag ska få besöka ett land jag aldrig besökt förut. Att jag ska få se och uppleva något annat än insidan på det tråkiga kontoret…

– …Det vill säga om vi lyckas ta oss till Danmark dagen efter en hård brexit… Vad händer egentligen? Ska jag ens ta upp det… Nää… Eller jo, jag kan säga så här: Vad är det med politiker och deras usla samarbetsförmåga? Det brittiska parlamentet är ett dagis, och den svenska regeringen är väl inte så mycket bättre heller… Jag håller tummarna för ALLT förutom en hård brexit just nu. Sedan hoppas jag att alla som är konservativa och INTE står för free trade och free economic movement resignar. Snarast. Jag vill aldrig se den här typen av konservativ regering igen. Jag gillar The Conservative Party. De är dem jag står närmast, men då ska de också hålla sig till den politiken de vanligtvis står för, istället för att höja skatter och avskärma sig från resten av Europa… I don’t know you anymore.

+ Kan jag bara få hylla Bianca Ingrosso och Maja Nilsson Lindelöf. Deras vloggar, Majas blogg och Biancas podcast står alltid för instant motivation och pepp under mina vardagar.

Gillar

Kommentarer