Plus & minus från helgen

+ Nachos från Pizza Hut. I fredags kom min man hem och föreslog att vi skulle beställa hem pizza. Det kunde ju inte jag säga nej till. Han har ett dåligt inflytande på mig ibland 😉 Det bästa var dock att vi fick med nachos, som jag aldrig tidigare ätit från Pizza Hut. Inte direkt det man tänker på när man ska beställa pizza, men det var sååå goda och perfectly cheesy.

- Ingen Cap Verde resa bokad. Jag och min man har funderat på att åka till Cap Verde ett tag nu. Femstjärniga hotell som ligger precis vid stranden, en stor, vacker öken, afrikansk/portugisisk mat och poolbarer… Vi var så nära att boka det i lördags, verkligen så nära. Vi hade klickat oss vidare till betalasidan då en varningssida poppade upp om zika virus i området. Det stod också att närmsta vårdcentral låg tre öar ifrån den vi hade planerat att åka till… Vi blev tveksamma, tänkte på sjukdomar och om våra pengar skulle vara bättre spenderade på ett kök just nu. Så vi bokade ett planeringsmöte med IKEA istället, och lade Cap Verde resan på hyllan.

+ Inflyttningsfest/födelsedagsfest. I lördags kväll var vi hos en vän som fyllde år, samt att han precis flyttat in i en ny lägenhet, så vi firade det också. Det var en ganska lugn "fest", nästan alla drack fanta eller lemonade, och vi var typ de sista som åkte hem vid 23:00. Men det var trevligt att umgås med lite gamla och nya ansikten. Vissa har jag inte sett sedan innan vårt bröllop. Vår väns lägenhet var dessutom ett riktigt kap. En STOR fyra i Sutton, med ett master bedroom, samt en balkong/takterass som går mellan köket och master bedroom. Inredningen var lite kal och vit för min smak (och en nylagd heltäckningsmatta i hallen??), men så stort av honom att helt själv ha råd med en fyra i London. Det gjorde han verkligen bra!

- Dyr telefonräkning. Jag ringde mormor för ett tag sedan, och vi pratade i nästan 8 minuter. Det lilla samtalet kostade mig över 100kr…

+ Tommy Hilfiger pyjamas. Fick en Tommy Hilfiger pyjamas av min bror i julklapp, och efter att ha sovit i den i helgen vill jag bara leva i den 24/7 😍

Gillar

Kommentarer