Plus & minus

+ Vi är mitt inne i ett lägenhetsköp. Det är riktigt spännande och jag ser fram emot att äga vår egna lägenhet.

- Vi är mitt inne i ett lägenhetsköp. Det är självklart även mycket jobb med att köpa lägenhet, dyrt (med juristkostnader och skatt osv) och väldigt tidskrävande.

+ Imorgon ska jag bruncha med min londonbästis och spela minigolf.

- Veckan har gått supersakta. En vecka på kontoret har känts som tre egentligen… Gillar inte jobb efter semestern.

+ Jag hade en 6-månaders utvärdering på jobbet och fick en ny titel med mer ansvar. Det kommer höja min arbetsmotivation lite, och precis det jag behövde efter min semester.

- Men jag fick ingen löneökning. Med större ansvar och en ny jobbtitel tycker jag en högre lön ska följa automatiskt. Lite besviken.

+ Bröllopsplaneringen är 98% klar nu. Det är inget mer jag behöver fixa den här månaden. Allt har flytit på bra, och det är bara program och placeringskorten som är kvar på att göra-listan, men det tar jag om några veckor.

- Jag är upptagen när min fästman inte är det, och tvärtom. Vi springer liksom om varandra hemma, och har inte lyckats tillbringa mycket tid alls tillsammans på sistone. Speciellt eftersom jag varit i Sverige också.

+ Min fästman går på semester nästa fredag. Det betyder att jag kommer få maten lagad varje dag, han kommer städa och ta hand om mig i flera veckor haha. Lyxigt!

- Vädret har varit jättetråkigt senaste veckan. Jag längtar redan efter solen.

+ Jag fick musikalbiljetter i födelsedagspresent. Tror jag aldrig varit på musikal förut, så ser fram emot en rolig och annorlunda upplevelse.

- Min fästmans farmor har bjudit in sig själv att stanna hos oss om en vecka. Alltid roligt med gäster, men hon vill vara hos oss för att “testa” mig. Testa mina matlagningskunskaper, om jag duger som min fästmans hustru… Det är så himla skrattretande. Vad har hon för rätt att döma mig? Inte så att jag träffade min fästman för en vecka sen, är helt pank och bara vill åt hans pengar haha.

+ Jag ska på bröllop om två veckor i Cambridge. Ser jättemycket fram emot det. Det blir dessutom mitt första besök i Cambridge, som ju ska vara en urmysig stad.

- Jag måste plugga mer inför mitt Health & Safety Certifikat. Att plugga tycker jag inte är det svåra, jag har alltid tyckt om det och haft lätt för att lära mig nya saker. Det svåra är att hitta tid till det.

+ Största plusset precis just nu är att det är FREDAG!

Gillar