Planer i mars månad

Älskar månader som börjar på en helgdag. Den kan ju inte börja bättre, och vi alla behöver en bra start. Jag ser fram emot mars på ett helt annat sätt än hur jag sett fram emot januari och februari. Jag ska fa träffa familjen igen, och det är årets första vårmånad. Jag har höga förväntningar på att få uppleva mer dagsljus och sol just nu, så gör mig inte besviken.

Här kommer några av mina planer för mars månad:

* Mamma och pappa kommer hit!! - Redan på fredag faktiskt och jag ser så mycket fram emot att få träffa de båda. Det kommer bli mammas första Chelseamatch sedan 2005, och det kommer bli så underligt att åka in till Fulham Broadway för att "träffa pappa" som vanligt, och MAMMA kommer sitta där?! Det här är ganska orelevant för mina marsplaner egentligen, men jag måste bara nämna hur sjukt det är att mamma numera flyger. Och pappa har inte bara en smartphone utan jag kan även skriva till honom på whatsapp och han SVARAR direkt. Det var så otänkbart för endast ett par år sedan.

* En weekend till Sverige - Jag åker till Sverige för att hälsa på mina nära och kära, äta lite svensk pizza osv. Jag ville dit innan ska jag till USA eftersom det annars dröjer så länge innan jag får hälsa på alla. Kommer missa min farmors 80-årsfest, så härligt att kunna träffa henne innan i alla fall.

* Drömmen, DRöMMEN, hade varit att få börja klä sig mer våraktigt nu. Men temperaturen verkar hålla sig lågt ett bra tag till... Vet inte hur det ser ut i Sverige när jag ska dit heller, men jag förväntar mig inga stora temperaturer. Det har varit en tråkig vinter, i alla fall här i England, med några plusgrader och regn heeela vintern. Åh, vad jag ser fram emot våren!

* Jag ska packa inför Kalifornien (vill alltid skriva LA, men det är ju mycket fler platser än så jag ska se!) Ska dessutom ta hit min svärmor och lära henne hur man städar marsvinens bur, se till att hon matar de ordentligt osv medan vi är borta... Det jag mår sämst över är att lämna marsvinen i så många dagar. De kommer sakna mig, och jag vill se till att de har det så bra som möjligt medan vi är borta.

* Ska jobba, umgås med min man och träffa några vänner, men allt är ganska obestämt just nu. Det kommer i alla fall fylla ut resten av månaden.

Ahhh fatta att det är EN vecka till mamma och pappa kommer hit, TRE veckor till jag åker till Sverige, och FEM veckor till USA!!

Gillar