Pizza & skyddsänglar

Det är fredag!! Veckan har gått fort med mycket jobb, så nu ser jag fram emot att få vila huvudet lite. Helgens fokus blir mat och promenader känner jag just nu. Vi började kvällen med att beställa Dominos.

Jag gjorde min egna pizza med tandoori-kyckling, champinjoner, röd och grön paprika, svarta oliver och mozzarellafyllda kanter. Den blev toppen!

Nu är vi väldigt mätta, jag har tänt ljus, pratat med mamma på telefon och nu väntar jag på att min man ska prata klart med sin mamma, sedan ska vi titta på en film. Benjamin Button kom upp som förslag på Netflix, så den kör vi på en kväll som denna.

Avslutar med denna bild som mamma skickade till mig idag. Här fyllde hon 24 år, lilla jag sitter i hennes knä, och så är min farfar med på bild också till vänster. Jag har några få minnen av honom, men han gick bort när jag endast var 4 år gammal. Önskar vi hade fått mer tid tillsammans. I alla fall mysigt med gamla kort! Och jag är säker på att tre av mina skyddsänglar är med på det här kortet. Farfar, gammelfarmor (med vita håret) och morfar till höger 💙

Gillar

Kommentarer