Pizza och Family Guy

Vi bestämde oss för att ha lite vardagslyx och fira att vi båda börjar bli bättre (tror vi i alla fall) från influensan/halsflussen/öroninflammationen/lunginflammationen, och allt det vi varit med om de senaste tre veckorna. Så vi beställde pizza på en måndag, och åt i soffan framför Family Guy.

De här tre veckorna har verkligen varit jobbiga och framförallt frustrerande. Jag har fått ställa in så mycket roligt med vänner på helgerna, som jag verkligen sett fram emot, eftersom jag inte klarat av att ta mig upp ur sängen. Jag har blivit fast i en cykel med att vila hela helgen, för att sedan känna mig lite bättre på måndagen, jobba hela veckan och bli sämre, för att sedan krascha när det blir helg igen… Men nu ska jag bryta cykeln. Jag vägrar att må dåligt längre, och jag ska inte ställa in några fler planer. I helgen ska vi bort, bort från London, och hälsa på vänner på sydkusten. Jag ska börja LEVA igen.

Vi beställde pizza från Pizza Hut. En BBQ Beef Strips pizza, och en pizza med halva Supreme Chicken och halva Meat Feast. Eftersom de hade en måndags-deal fick vi även potatisklyftor och dipp till. Pizza och Family Guy var verkligen det perfekta sättet att tillbringa en måndagskväll när man inte känner sig på topp, men samtidigt äntligen fått bort det värsta av den där väldigt irriterande halsinfektionen.

Gillar

Kommentarer