Pink Lights

Idag är det dag 4 på min resekarantän, och jag underhåller mig hittills med (förutom jobb då), att sortera och städa i lägenheten. Mitt mål med denna vecka är att gå igenom varenda rum och verkligen vända på varenda grej, städa, organisera, slänga eller ge bort. Jag tycker det behövs göras en gång om året, även om vi är ordningsamma och alltid har det fint runt omkring oss. Dessutom tycker jag det är roligt.

När jag var hos mamma och pappa förra veckan, så blev jag kär i mammas rosa solcellslyktor ute på altanen. Jag fick bara lov att sno med mig dem hem. Något av det roligaste jag vet med att komma hem till mamma och mormor, är ju att gå runt i deras hus och shoppa lite inredning. Ser man något man gillar är det ju bara att ta, oftast 😉

Jag älskar lyktorna för att de är så fina både när de lyser och inte lyser. Modellen ser ut som kristall. Och jag äääälskar rosa detaljer.

Jag behövde bara vara hemma en dag, och ställa ut lite blommor och dessa solcellslyktor på terassen, för att det skulle synas att en kvinna bodde i det här huset igen. När jag kom hem från Sverige låg det en fotboll i vardagsrummet, en fotbollströja hängde på en stol, lakan torkade på trappräcket och i köket möttes jag av bananflugor - någon hade glömt att slänga ett äpple som låg och möglade lite fint i botten av fruktskålen. Efter 10 dagar behövdes jag här hemma 😉

Lyktorna lyser så fint på kvällarna! Igår kväll satt vi där ute och spelade fia med knuff. Annars har vi mest njutit av ljuset inifrån vardagsrummet, då det mest regnat sedan jag kom hem.

Gillar