Pinchos

Igår kväll hade jag och min fästman en date night. Vår sista date night som förlovade! Vi gick runt på stan ett tag innan vi åt på Pinchos; en nyöppnad restaurang jag velat prova på ganska länge nu. Äntligen fick vi tid till det.

Konceptet lockade mig. Inte bara det att de serverar minirätter/tapasmat som jag älskar, men man beställer även allt på mobilen via Pinchosappen. Det första vi gjorde var att beställa in vin. Har inte druckit alkohol på ett bra tag nu, så jag såg fram emot ett glas vitt.

Sedan beställde vi in tapasmaten i omgångar. Först blev det lite oliver, bröd och calamares (bläckfiskringar), och efter det valde min fästman skaldjursrätter medan jag gick in för fish and chips och plankstek. Hade verkligen sett fram emot den lilla gulliga planksteken, och den var verkligen såå liten och söt haha.

När Pinchos säger att de serverar smårätter menar de verkligen det. Alla rätter var väldigt små, så vi beställde 7 rätter var för att bli mätta. Den största rätten (och min favorit) var nog fish n chipsen, med sötpotatischips. Sötpotatis är ju så gott! Den friterade halloumin tyckte jag också var en stor hit.

När vi sedan ätit klart på Pinchos begav vi oss till ett av mina favoritställen i Västerås, nämligen Brasserie Stadsparken. Tycker det är så mysigt där! Priserna är höga, men tycker det är så fint där så det gör ingenting att ett glas vin kostar 92kr. Man får betala för den vackra utsikten och stämingen också liksom. Vilken trevlig kväll det var i min hemstad! 

Gillar